Grups d'entrenament

Els grups d’entrenament són agrupacions de joves que comparteixen una mateixa inquietud cap a la tecnologia.

L’objectiu és crear una sinergia entre Institut-Universitat on joves universitaris creen projectes oberts i expliquen de forma pràctica i entretinguda als adolescents participants el procés de portar-ho a terme. Aquests projectes són de curta durada, cosa que permet la incorporació de nous joves inquiets en qualsevol moment del curs.

Els grups d’entrenament estan dirigit a joves de la ESO i Batxillerat (12-18) interessats en la tecnologia i amb moltes ganes d’aprendre coses noves i de com es fan.

Àmbits de treball: Robòtica i videojocs

Actualment ens trobem ubicats a 3 seus, repartides en diferents municipis

Xnergic a Mataró

Seu de Mataró

Av. Ernest Lluch, 32
08032 Mataró, Barcelona
Telf. T. 931 69 65 00

Xnergic a Granollers

Seu de Granollers

Centre Tecnològic Universitari de Granollers (CTUG – Roca Umbert)
Carrer de la Mare de Déu de Montserrat 36,
08401 Granollers, Barcelona

Xnergic a Badalona

Seu de Badalona

Maristes del Champagnat
Carrer de Dos de Maig 67,
08912 Badalona, Barcelona

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '992711090781212'); fbq('track', 'PageView'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-36480898-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');