Quan:
2 de gener de 2018 a las 9:30 – 5 de gener de 2018 a las 13:30
2018-01-02T09:30:00+01:00
2018-01-05T13:30:00+01:00
On:
Tecnocampus
Carrer d'Ernest Lluch
32, 08302 Mataró, Barcelona
Espanya
Preu:
120-140

INFORMACIÓ GENERAL

Robots, videojocs i animació són alguns dels tallers que es trobaran els nois i noies que s’apuntin, aquest Nadal, al campus tecnològic d’Xnergic. Xnergic és una iniciativa del TecnoCampus pensada per fomentar vocacions en aquest món en constant evolució de la tecnologia. La d’aquest any és la cinquena edició d’una proposta pensada per a nois i noies a partir de 12 anys, que es durà a terme del 2 al 5 de Gener a Mataró.

DESCOMPTES

Els campus tenen un 10% de descompte pels següents casos:
– Inscripció de 2 o més germans
– Família nombrosa

ESCULL UNA DE LES SEGÜENTS ACTIVITATS:

 

ROBÒTICA (Rovery)roveryweb

Requisits:

  • Edat: 12+
  • Portar un dispositiu Android
  • No es requereixen coneixements de programació.

Rovery és un robot explorador disposat a inspeccionar tot el que es trobi. Durant aquest curs aprendreu a muntar-lo i programar-lo per MBLOCK per tal de construir el vostre propi robot. A més, dissenyareu una aplicació mòbil creada des de 0 per poder controlar i dirigir el vostre robot! Un cop finalitzat el taller us emporteu el robot a casa.

Preu: 140 euros (inclou el kit per fer el Rovery)

DISSENY D’UN VIDEOJOC DE NAUS (Space Invaders) AMB UNITY

spacebanner

Requisits:

  • Edat: 12+
  • No es requereixen coneixements de programació
  • Recomanat portar ordinador portàtil personal

En aquest taller els alumnes faran una immersió al món dels videojocs a través del motor Unity. S’aprendran conceptes de disseny de joc i mecàniques que es posaran en pràctica a través de la programació. D’aquesta manera l’alumne podrà centrar-se a crear les interaccions dels elements del joc per finalment desenvolupar un joc de naus espacials. Un cop acabat el codi ja podreu gaudir d’un Space Invaders fet per vosaltres!

Preu: 120 €

 

ANIMACIÓ DE VIDEOJOCS AMB MOCAP

mocapweb

Requisits:

  • Edat: 12+

Aprèn què és l’animació i com funciona en els videojocs amb la tecnologia MOCAP (captura de moviment) usada per professionals. Amb aquest estudi de “motion capture” capturareu moviments reals per poder donar vida a personatges en 3D. Per fer-ho s’utilitzarà la sala i l’equipament necessari, que transmet el moviment de la persona a l’ordinador.
Tota una divertida experiència que acabarà amb el vostre personatge fent els vostres moviments!

Preu: 120 €

CREACIÓ DE CONCEPT ART

st campcampus-estiu-imatge-concept

Requisits:

  • Edat: 12+

Dissenya l’art conceptual d’un entorn, paisatge, o personatge. Durant aqueus treballarem la creativitat d’un projecte multimèdia utilitzant tant elements clàssics (llapis, color) com eines tecnològiques tipus Photoshop i tauletes gràfiques. Ara ja podràs plasmar les teves idees de manera elegant i visual.

Preu: 120 €