Quan:
20 de abril de 2018 a las 16:00 – 20:00
2018-04-20T16:00:00+02:00
2018-04-20T20:00:00+02:00
On:
Tecnocampus
Carrer d'Ernest Lluch
08302 Mataró, Barcelona
Espanya
Preu:
Gratis

NOVA EDICIÓ DE INSTALL PARTY!

Aquesta és la 4a edició de la Install Party i volem compartir-la amb tu durant la tarda del 20  d’abril. Estem preparant tot un seguit d’activitats, tallers, xerrades, concursos, exposicions i més sorpreses per fer d’aquest dia quelcom per recordar!
T’esperem a la festa tecnològica de l’any que preparem amb il·lusió específicament per a tu, amant de la tecnologia, que al teu cap hi ha mil projectes que vols desenvolupar o tens un projecte per ensenyar!

Aquesta és la teva festa! GAUDEIX-LA!

La festa tindrà lloc al recinte del FOYER, al TCM2.

PROGRAMA D’ACTIVITATS:

Market Place

On trobaràs una zona d’exposició de les empreses actuals amb diferents propostes que marquen tendència. Explora el mercat actual i impregnat del coneixement d’aquestes empreses!MarketPlace

Zona secundària

Podràs trobar projectes que s’estan fent a secundària i Batxillerat basats en Tecnologia. Domòtica, robòtica, programació, realitat augmentada… els instituts ens presenten els seus millors projectes i Treballs de recerca!

ZonaIns

Participa en els nostres concursos i obtén els premis a la vegada que aprens de tot el que et rodeja!

Hi haurà dos tipus de premi. Un individual pel millor treball de recerca, que serà un Val Regal d’Amazon per tal de tenir un ventall de possibilitats enorme per l’alumne; i l’altre pel centre que hagi aportat més valor a la jornada, el premi consistirà en dues places per realitzar els tallers del Campus d’estiu Xnergic.

Decarrega les bases del concurs aquí!

 

Tallers

Al llarg de tota la tarda podràs participar en els tallers que hem preparat específicament per a tu:

  1. MOCAP— Introduir als participants en el món del MOTION CAPTURE, mitjançant la gravació de moviments corporals per ser aplicats posteriorment a un model digital en 3D, dotant així un personatge digital dels moviments gravats. (16:00 -17:00)
  2. PROGRAMACIÓ DE VIDEOJOCS— Ensenyar les bases de com crear un petit joc en el motor Unity. S’iniciaran en la programació i sortiran amb un joc estil Flappy Bird fet per ells! (17:00 – 18:00) (recomanant llapis USB per emportar-se el joc creat).
  3. CREACIÓ D’ULLERES DE REALITAT VIRTUAL— Crea les teves pròpies Ulleres de Realitat Virtual, estil cardboard, i endú-te-les a casa per poder-les gaudir sempre! (17:00 – 18:00)
  4. ANIMACIÓ DE VIDEOJOCS—  Aprèn que és l’animació i com es duu a terme en els videojocs realitzant alguna animació com la d’un cicle de córrer o moviments de lluita amb un personatge en 3D. (18:00 – 19:00)(recomanant llapis USB per emportar-se l’animació creada).

 

Torneig eSports

Participa en els torneigs que organitzem, avança per la fase de grups fins a arribar a les últimes posicions i aconseguir els premis!

  • Torneig OverWatch per equips de 6 vs 6. Màxim de 8 equips. Inici 17:00
  • Torneig League Of Legends individual de 1 vs 1. Es realitzaran dos torneigs de màxim 32 jugadors. (17:00 a 18:30 el primer i de 18:30 a 20:00 el segon)
  • Torneig FIFA18 d’estil rei de la pista amb dues PS4 (Durant tot l’esdeveniment)

 

 Zona Drons

Per tots aquells amants del gran món dels drons tindrem una zona exclusiva per ells. Un amant i professional d’aquest món estarà tota la tarda fent demostracions i compartint la seva passió i coneixements a tots aquells que vulguin. Si tens curiositat per aquest tema i t’agradaria saber-ne mes aquest és l’espai ideal!

GraellaHorari

HorariDEF

 

IncriuJa