Quan:
3 de maig de 2019 a las 16:00 – 20:00
2019-05-03T16:00:00+02:00
2019-05-03T20:00:00+02:00
On:
FOYER - TCM02
Planta baixa
Parc TecnoCampus Mataró-Maresme, Carrer d'Ernest Lluch, 32, 08302 Mataró, Barcelona
Espanya
Preu:
Gratis
Contacto:

 

NOVA EDICIÓ DE INSTALL PARTY!

Aquesta és la 5a edició de la Install Party i volem compartir-la amb tu durant la tarda del 3 de maig. Estem preparant tot un seguit d’activitats, tallers, tornejos, concursos, exposicions i més sorpreses per fer d’aquest dia quelcom per recordar!

T’esperem a la festa tecnològica de l’any que preparem amb il·lusió específicament per a tu, amant de la tecnologia, que al teu cap hi ha mil projectes que vols desenvolupar o tens un projecte per ensenyar!

Aquesta és la teva festa! Gaudeix-la!

La festa tindrà lloc al  Foyer, a l’edifici TCM2.

  • Entrada lliure a tots els espais per nois i noies visitants. Visita lliure pel TecnoCampus.
  • Per participar en exposició de treballs i/o en tallers cal inscriure ’s (places limitades).

PROGRAMA D’ACTIVITATS:

Market Place

On trobaràs una zona d’exposició de les empreses actuals amb diferents propostes que marquen tendència. Explora el mercat actual i impregnat del coneixement d’aquestes empreses!MarketPlace

Exposició de treballs tecnològics

Exposició de treballs STEAM d’aplicació científica-tecnològica o artístics de base tecnològica. Treballs de recerca de Batxillerat, treballs tècnics de formació professional de grau mitjà o de grau superior, treballs de 4rt ESO i altres treballs d’educació secundària o superior en electrònica, control, domòtica, programació, videojocs, audiovisuals, realitat augmentada, realitat virtual, i altres.
Els centres i els estudiants presenten els seus treballs i en fan demostració. El jurat dels centres universitaris del TecnoCampus valora els més destacats. Tots els estudiants d’estudis de secundària poden venir a inspirar-se.

ZonaIns

Participa en els nostres concursos i opta als premis a la vegada que aprens de tot el que et rodeja!

En aquesta edició de la Install Party, es premiarà el millor treball de recerca amb un val d’Amazon valorat en 200€ i el finalista amb un altre valorat en 100€. Pel que fa els centres educatius tant el guanyador del concurs com el finalista seran premiats amb 2 places pels campus d’estiu.

Descarrega les bases del concurs: Bases concurs InstallParty2019

Tallers

Al llarg de tota la jornada podràs participar en els tallers que hem preparat específicament per a tu:

X CUT — Has vist mai, una talladora làser en funcionament? Amb aquest taller ara podràs! Xnergic t’apropa aquesta tecnologia que permet transformar làmines de diversos materials en peces que serveixen per muntar objectes, maquines i molt més!

tallerXCut_00

MOON ODYSSEY — Has somiat mai com seria explorar la superfície de la Lluna amb un ròver de la NASA? Gràcies a la tecnologia de Unity podem simular el terreny de la Lluna i a continuació explorar-lo amb el vehicle assignat per la missió espacial.

tallerSpaceOdyssey_00

DRONS — Sabies que constantment estan augmentant les aplicacions dels drons? Actualment serveixen tant per fer carreres, gravar escenes de pel·lícules, transport d’objectes i si seguim investigant, es podran convertir en els cotxes voladors del futur! T’ho imagines? Avui t’acostem la tecnologia dels drons perquè els puguis conèixer millor, perquè els puguis programar a través de Scratch i facin piruetes aèries. No t’ho pensis més i inscriu-t’hi. T’hi esperem!

tallerDrones_00

EFECTES ESPECIALS (VFX) AMB CHROMA I PHOTOSHOP — Viatja a l’espai, al fons del mar o on tu vulguis mitjançant els efectes especials del chroma! En aquest taller et farem una foto en el plató de chroma mòbil i després tu l’editaràs, posant el fons que més t’agradi juntament amb els stickers que vulguis. No t’ho pensis més i vine a aprendre a utilitzar el Photoshop, t’hi esperem!

tallerPhotoshop_00

Torneig eSports

Participa en els torneigs dels jocs del moment i guanya els premis!

BRAWL STARS (DE 16:00 a 20:00 H) — Competeix des del teu mòbil, com i quan tu vulguis, en el torneig de Brawl Stars l’últim joc de Supercell.

FORTNITE (DE 16:00 a 20:00 H) — Competeix a l’Auditori amb aquest famós joc del gènere battle royale.

fortnite

graella horaria


INSCRIU-T‘HI