AQUEST ESTIU VA DE TECNOLOGIA!

Aquesta és la informació del Campus Xnergic d'estiu 2019.

Si vols veure les activitats formatives d’Xnergic programades per aquest estiu 2020, fes clic al següent botó.

Que és?

Un campus Tecnològic pensat per ajudar a trobar la vocació de l’alumne i viure una experiència en la universitat Tecnocampus per tal de fer-se una idea que es podria trobar a la carrera i conèixer l’espai. L’objectiu és que els nens gaudeixin l’estiu aprenent coneixements interessants per a ells d’una manera dinàmica i divertida.

1A Quinzena

Del 1 al 12 de juliol.

Horari: de 9 a 13 h.

1. Disseny de videojocs amb blueprints d’Unreal

Un cop apressos aquests coneixements, els alumnes estaran familiaritzats amb un programa emprat en la indústria dels videojocs. Dissenya els teus videojocs i el teu futur! 

2. Animació 3D amb MoCap

Tota una divertida experiència que acabarà amb el vostre personatge fent els vostres moviments. Si t’agrada l’animació, els curtmetratges, el VFX o els videojocs, aquest taller es per a tu!

3.Robòtica

Un cop acabat el muntatge d’aquest súper robot, el podràs posar a prova en combats contra els robots dels altres equips, amb reptes per millorar-ne el disseny i la programació!

 

A qui ens adrecem?

Joves de 12 a 18 anys amb passió per la tecnologia, la innovació i el foment STEAM (Science, Technology, Engineering, Art & Mathematics).

steam-icons copia

2A Quinzena

Del 15 al 26 de juliol.
Horari: de 9 a 13 h.

1. Programació de videojocs amb Unity 3D
En acabar aquest curs tindreu el vostre propi videojoc i eines necessàries per seguir amb la vostra creació. Els coneixements apresos amb aquest campus us seran d’utilitat per als vostres projectes i en el vostre futur acadèmic!

2. Disseny de videojocs amb blueprints d’Unreal

Un cop apressos aquests coneixements, els alumnes estaran familiaritzats amb un programa emprat en la indústria dels videojocs. Dissenya els teus videojocs i el teu futur! 

3. Robòtica
Un cop acabat el muntatge d’aquest súper robot, el podràs posar a prova en combats contra els robots dels altres equips, amb reptes per millorar-ne el disseny i la programació!