TOTS ELS TALLERS ES REALITZARAN DE MANERA ONLINE VIA ZOOM

S’apropa el Nadal i amb aquest un altre edició del campus de Nadal Xnergic. Si tens entre 12 i 18 anys i t’interessa la tecnologia vine a fer els tallers! Aquets són els tallers que podràs trobar durant desembre i gener.

Rebreu indicacions uns dies abans sobre el software i el funcionament dels tallers.

 

 

QUÈ ÉS

És un campus tecnològic pensat per ajudar l’alumne a trobar la seva vocació i que aprengui allò que més li agrada L’objectiu és que els infants gaudeixin del Nadal adquirint coneixements interessants per a ells sobre tecnologia d’una manera dinàmica i divertida.

COM FUNCIONA?

A continuació trobaràs les diferents activitats que es realitzen. Tria quina vols fer, apunta el codi de la activitat i entra a INSCRIPCIONS per reservar la plaça (no triguis, pensa que les places són limitades). Aquest any els tallers es realitzaran a tavés de la nostre plataforma de Youtube Xnergic.

A QUI ENS ADRECEM?

Joves de 12 a 18 anys amb passió per la tecnologia, la innovació i el foment STEAM (Science, Technology, Engineering, Art & Mathematics).

steam-icons copia

Activitats

Del 28 al 31 de desembre

Christmas Box Studio

Aquest Nadal regalat el teu propi escenari! Aprendràs a utilitzar els programes que utilitzen els artistes professionals 3D, per tal que tu, també siguis capaç de crear el teu escenari amb textures i llums nadalenques.

Horari: del 28 al 31 de desembre de 9:00 a 13:00

Cost: 84€

Requisits: Hardware (ordinador amb CPU de: 64- bit Intel  o AMD multi-core amb SSE4.2, RAM: mínim 4GB, recomanat 8GB o més, Espai: 9GB, Ratolí amb 3 botons) Software (64-bit Microsoft Windows 10, Buscador: Edge, Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox)

 

 

 

4 i 5 de gener

Unity, aprèn a fer el teu videojoc

Mai has imaginat com seria fer el teu videojoc? En aquest curs aprendràs les diferents eines que te el motor de videojocs Unity per fer els teus videojocs de forma fàcil i senzilla. Descobriràs els inicis de la programació, i com fer les mecàniques que tots jocs han de tenir.

Horari: 4 i 5 de gener de 9:30 a 13:00

Cost: 42€

Requisits:  Tarjeta gràfica  DX10 o superior, 3GB de RAM , 20 GB de disc dur. Software (Unity 2019.4)

 

4 i 5 de gener

Disseny de moda virtual amb Marvelous Designer

A aquest taller aprendràs a dissenyar les teves pròpies peces de roba fent servir el software de simulació 3d Marvelous Designer. L’objectiu és poder dissenyar i provar patrons diferents abans de confeccionar-los a la vida real. I aprendràs a fer-te el teu propi barret de Nadal!

Horari: 4 i 5 de gener de 15:00 a 19:00

Cost: 36€

Requisits:  Processador i5 2.4 GHz, memòria operativa 8GB, tarjeta de video NVIDIA GeForce GTX 560, Espai de disc 10GB

 

 

Del 22 al 24 de desembre

Minecraft: programació de Mods

Aprèn a programar mods pel Minecraft, un dels jocs més famosos de la història. En aquest curs bàsic crearàs items, blocs, textures, etc… A part d’aprendre una base sòlida de programació escrita.

Preu: 63€

Horari: del 22 al 24 de desembre de 9:30 a 13:00

Requisits:  Tarjeta gràfica  DX10 o superior, 4GB de RAM , 20 GB de disc dur)

22 de desembre

Teixit intel·ligent

Els teixits poden tenir més o menys capacitat de conduir l’electricitat segons com estiguin fets. Existeixen peces de roba que han estat cosides amb fils de metalls com ara la plata i poden fer-se servir com a gàbies de Faraday per bloquejar, per exemple, les ones electromagnètiques dels mòbils. També podem cosir circuits a la roba que permetin incorporar LEDS que s’encenguin amb l’acció d’un petit interruptor. En aquesta activitat explorarem tots aquests conceptes, aprendrem què són els patrons, cosirem i inclourem aspectes d’electromagnetisme i programació als teixits. La teva roba brillarà amb llum pròpia!

L’aprenentatge es durà a terme de forma pràctica i activa. A causa de la pandèmia, els participants rebran un kit amb tot el que necessiten per fer l’activitat a casa i la sessió es realitzarà  en línia.

Horari: 22 de desembre a les 17:00

Cost: Gratis

Aforament limitat a 15 persones.