S’apropa el Nadal i amb aquest un altre edició del campus de Nadal Xnergic. Si tens entre 12 i 18 anys i t’interessa la tecnologia vine a treballar amb tecnologia a Tecnocampus i a gaudir d’una experiència única!  

 A continuació podràs consultar la nostra oferta de tallers: 

QUÈ ÉS

És un campus tecnològic pensat per ajudar l’alumne a trobar la seva vocació i que aprengui allò que més li agrada L’objectiu és que els infants gaudeixin del Nadal adquirint coneixements interessants per a ells sobre tecnologia d’una manera dinàmica i divertida.

COM FUNCIONA?

A continuació trobaràs les diferents activitats que es realitzen. Tria quina vols fer, apunta el codi de la activitat i entra a INSCRIPCIONS per reservar la plaça (no triguis, pensa que les places són limitades). Els tallers seran presencials a les instalacions de Tecnocampus.

A QUI ENS ADRECEM?

Joves de 12 a 18 anys amb passió per la tecnologia, la innovació i el foment STEAM (Science, Technology, Engineering, Art & Mathematics).

steam-icons copia

Activitats

Del 27 al 31 de desembre

Animació amb Blender

Vols donar vida al teu personatge 3D? En aquest campus descobriràs com animar amb Blender, un programa lliure en ple creixement dins dels sectors professionals i educatius!

En aquest curs aprendràs a moure’t per les diferents eines que té Blender d’una forma senzilla i eficaç. Descobriràs els bàsics de l’animació, com posar ossos (rigging), pesar-los amb la malla (skinning), realitzar diferents accions (animacions) i finalment editar les corbes de moviment per obtenir uns resultats excel·lents!

Horari: del 27 al 31 de desembre  de 9:00 a 13:00

Cost: 105€ 

 

 

 

 

Construcció d’un robot bípede (1a setmana)

Vols aprendre a construir un robot bípede des de zero? En aquest taller aprendràs tot el necessari per a poder crear el teu propi robot! Construirem i programarem el robot bípede Otto des de zero. El preu inclou el material per construir el robot.

Horari: del 27 al 31 i del 3 al 5 de gener de 9:00 a 13:00

Cost: 208€ (preu total dues setmanes + material)

 

 

 

Battle royale Top-down Multijugador

Aprèn a desenvolupar el teu propi videojoc Battle Royale amb Unity, un dels motors gràfics més fets servir per estudiants, i fes que es pugui jugar multijugador en línia amb l’asset gratuït “Mirror”.

Per realitzar aquest taller es recomana haver cursat anteriorment algun dels cursos de Unity, ja que té un nivell de dificultat elevat.

Horari: del 27 al 31 de desembre 9:00 a 13:00

Cost: 105€

 

 

 

Del 3 al 5 de gener

Modelat amb Blender

En aquest taller obtindràs l’habilitat necessària per crear qualsevol tipus de personatge 3D amb Blender, un programa cada vegada més essencial dins de l’art digital.

Treballarem amb les eines essencials i tot el procés de creació d’un personatge, des d’agafar les millors referències, construir el cos base amb l’anatomia correcta i detallar-lo fins donar-li l’estil i personalitat desitjats.

Horari: del 3 al 5 de gener de 9:00 a 13:00

Cost: 63€ 

 

 

 

 

Construcció d’un robot bípede (2a setmana)

Vols aprendre a construir un robot bípede des de zero? En aquest taller aprendràs tot el necessari per a poder crear el teu propi robot!Construirem i programarem el robot bípede Otto des de zero. El preu inclou el material per construir el robot.

Horari: del 27 al 31 i del 3 al 5 de gener de 9:00 a 13:00

Cost: 208€ (preu de les dues setmanes + material)

 

 

 

Bots de Discord amb Phyton

Aprèn a desenvolupar el teu bot per al teu propi servidor de Discord amb Python, un dels llenguatges de programació més flexibles i presents en la tecnologia d’avui en dia del món.

Horari: del 3 al 5 de gener de 9:00 a 13:00

Cost: 63€