S’apropa el Nadal i amb aquest un altre edició del campus de Nadal Xnergic. Si tens entre 12 i 18 anys i t’interessa la tecnologia vine a treballar amb tecnologia a Tecnocampus i a gaudir d’una experiència única!  

 A continuació podràs consultar la nostra oferta de tallers: 

QUÈ ÉS
És un campus tecnològic pensat per ajudar l’alumne a trobar la seva vocació i que aprengui allò que més li agrada L’objectiu és que els infants gaudeixin del Nadal adquirint coneixements interessants per a ells sobre tecnologia d’una manera dinàmica i divertida.
COM FUNCIONA?
A continuació trobaràs les diferents activitats que es realitzen. Tria quina vols fer, apunta el codi de la activitat i entra a INSCRIPCIONS per reservar la plaça (no triguis, pensa que les places són limitades). Els tallers seran presencials a les instalacions de Tecnocampus.
A QUI ENS ADRECEM?

Joves de 12 a 18 anys amb passió per la tecnologia, la innovació i el foment STEAM (Science, Technology, Engineering, Art & Mathematics).

steam-icons copia

Activitats

Del 22 al 23 de desembre

Bots de Discord amb PytHon

Aprèn a desenvolupar el teu bot per al teu propi servidor de Discord amb Python, un dels llenguatges de programació més flexibles i presents en la tecnologia d’avui en dia del món.

Horari: del 22 al 23 de desembre de 10:00 a 13:30

Cost: 42€

 

 

Del 27 de desembre al 5 de gener

Robòtica mòbil

Construeix i dissenya el teu propi robot programat i controlat mitjançant la placa micro:bit.

Horari: del 27 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener de 10:00 a 13:30

Cost: 218€ (preu de les dues setmanes + material)

Del 27 desembre al 5 de gener

Programació de jocs amb Lua, Love2D i Minetest

En aquest curs aprendrem des de zero com programar amb Lua, un dels llenguatges més utilitzats per modificació i creació de jocs.

Utilitzarem aquest llenguatge no només per aprender las bases de la programació si no para crear jocs utilitzant entorns 2D i 3D. Durant el curs modificarem Minetest, un joc de codi obert inspirat en Minecraft.

Horari: del 27 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener de 10:00 a 13:30

Cost: 168€ (preu de les dues setmanes)

Taller d’animació 3D de personatges per un videojoc plataformes amb BLENDER

En aquest taller aprendràs els principis de l’animació i a fer animacions 3D, principalment per videojocs.

Es faran classes majoritàriament pràctiques i aprendràs a fer animacions com l’idle, caminar i salt d’un personatge importat escollit al teu gust.

Horari: del 27 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener de 10:00 a 13:30

Cost: 168€ (preu de les dues setmanes)