Aquest any organitzem un altre edició del campus d’estiu Xnergic. Si tens entre 12 i 18 anys i t’interessa la tecnologia vine aquest estiu! Aquí tens una llista de tallers i cursos que es duran a terme durant el mes de juliol al campus universitari TecnoCampus-UPF.

Per al descompte de families nombroses cal enviar enviar una copia del carnet de família nombrosa

QUÈ ÉS?

 És un campus tecnològic pensat per ajudar l’alumne a trobar la seva vocació i perquè visqui una experiència a la universitat TecnoCampus, per tal que es pugui fer una idea del que trobarà a la carrera i conèixer l’espai. L’objectiu és que els joves gaudeixin de l’estiu adquirint coneixements interessants per a ells d’una manera dinàmica i divertida.

COM FUNCIONA?

A continuació trobaràs les diferents activitats que es realitzen cada setmana. Tria quina vols fer cada setmana o cada quinzena, apunta el codi de cada activitat i entra a INSCRIPCIONS per reservar la plaça (no triguis, pensa que les places són limitades).

Els campus es portaràn a terme de dilluns a divendres. Consulteu les setmanes i franjes horaries, perquè trobareu propostes de 2 o de 4 setmanes, i propostes de matí o tarda.

A QUI ENS ADRECEM?

Joves de 12 a 18 anys amb passió per la tecnologia, la innovació i el foment STEAM (Science, Technology, Engineering, Art & Mathematics).

steam-icons copia

Activitats

Unreal editor for fornite

L’unreal editor for fornite (UEFN) es una eina que permet dissenyar continguts i crear videojocs fent servir el motor del conegut joc Fornite. Durant aquest campus els alumnes treballaran les diferentes disciplines necessaries de l’àmbit de la creació de videojocs, art, disseny i programació per construir els seus propis jocs dins del motor de Fornite. 

Durada:
(4 setmanes) del 26/6 al 21/7
Horari: de 15:00 a 19:00
Cost: 440€

Programació de jocs en Lua dins de Roblox

Roblox es una coneguda plataforma de jocs en línia que permet dissenyar nous jocs fent servir un entorn programable en llenguatge Lua. A aquest campus els alumnes treballaran l’scripting de jocs fent servir el llenguatge Lua dissenyant diferents jocs per a la plataforma Roblox.

Durada: (4 setmanes) del 26/6 al 21/7
Horari: de 9:00 a 13:00
Cost: 440€

Disseny, construcció i programació d'un robot Sumo

Aquest campus de robòtica els alumnes hauran de dissenyar construir i programar robots de sumo. El disseny el faran fent servir l’eina de CAD onshape, per a la programació faran servir la IDE de Arduino, i els esquemes de circuits els visualitzaran fent servir eines com fritzing. Durant el campus els alumnes hauran de posar en pràctica les seves habilitat de resolució de problemes per resoldre els diferents reptes plantejats.

 

Durada: (4 setmanes) del 26/6 al 21/7
Horari: de 9:00 a 13:00
Cost: 490€ (inclou materials per construir robot) 

Animació 3D i captura de moviment amb MikuMikuDance

El software MikuMikuDance s’ha consolidat com una eina oberta per a la creació d’espectacles musicals virtuals. Amb aquesta eina els estudiants poden treballar els diferents conceptes de l’animació dissenyant espectacles virtuals i animacions, i/o generar avatars virtuals que es mouen en directe fent servir eines de captura de moviment. 

 

Durada: (2 setmanes) del 26/6 al 7/7
Horari: de 9:00 a 13:00
Cost: 220€

Modelatge i animació amb blender

Modelatge i animació amb blender. Blender es un dels software de modelat i animació més usuals actualment. A aquest campus els alumnes aprendran a fer servir blender aprendre i millorar la seva habilitat modelant personatges 3d i per animar-los posteriorment.

 
 
Durada: (2 setmanes) del 10/7 al 21/7
Horari: de 9:00 a 13:00
Cost: 220€