Aquesta és la informació del Campus Xnergic d'estiu 2019.

Si vols veure les activitats formatives d’Xnergic programades per aquest estiu 2020, fes clic al següent botó.

Xnergic Campus Nadal 2019

Drons, videojocs, escultura digital i animació són alguns dels tallers que es trobaran els nois i noies que s’apuntin, aquest Nadal, al campus tecnològic d’Xnergic. Xnergic és una iniciativa del TecnoCampus pensada per fomentar vocacions en aquest món en constant evolució de la tecnologia. La d’aquest any és la sisena edició d’una proposta pensada per a nois i noies, que arriba amb uns tallers innovadors on s’aprendran conceptes específics de cada àmbit de manera molt pràctica. A diferencia d’altres anys els tallers no son de 5 dies sinó que son de 2 dies o 1 un dia. (27 de desembre; 30 i 31 de desembre; i 2 i 3 de gener)

Durada: Els tallers poden tenir una durada d’un dia o bé de dos dies consecutius.
Edat:  Tenir 12 o més anys.
Horari: De 9h a 13h.
Descomptes: Els campus tenen un 10% de descompte per inscripció de dos o més germans, o família nombrosa.

Escultura digital amb MudBox - XN0115

Aprèn a modelar els teus personatges fent servir eines de modelat digital. Explora durant dos dies les diferents opcions que et permet la escultura digital. Dissenya personatges humanoides per als teus jocs i/o les teves animacions.

Dies: 30 i 31 de desembre

Preu: 48€

Animació 3D d’humanoides - XN0114

A aquest taller treballaràs les tècniques bàsiques per animar personatges de forma humanoides fent servir 3dsMax. Explora les diferents possibilitats i riggins per crear els teu propis cicles d’animació.

Dies: 2 i 3 de gener

Preu: 48€

Programació de drons - XN0113

Programa quadcopters (drons) de DJI fent servir Scratch o Python per a que de forma automàtica siguin capaços de superar obstacles i arribar indrets inaccessibles. Aquesta activitat es una forma ideal d’iniciar-se o perfeccionar les teves habilitats com a programador.

Places limitades: 8 alumnes

Dies: 27 de desembre, 2 de gener, 3 de gener

Preu: 30€

Ocells voladors amb Unity3D - XN0108

Coneix les bases de programació de c# amb Unity3D mentres construeixes un videojoc semblant al conegut “Angry Birds”. Unity3D és un motor de jocs molt utilitzat actualment, s’utilitza per crear videojocs, on la programació i l’art es combinen.

Dies: 30 i 31 de desembre

Preu: 48€

 

Taller d’animació 2D amb Unity3D - XN0107

A aquest taller explorareu el funcionament de les maquines d’estats d’animació fent servir el software Unity3D. Durant el desenvolupament veurem com s’apliquen els diferents conceptes d’animació de forma pràctica a la construcció de les animacions de personatges a videojocs.

Dia: 27 de desembre

Preu: 24€

 

Amb el suport de:

logo diputació

Inscripcions