CAMPUS ONLINE   A causa del coronavirus el campus es farà de manera online a través del canal de Youtube de Xnergic

S’apropa Setmana Santa i nosaltres ja estem preparant un campus tecnològic adreçat a joves de 12 a 18 anys.

Degut al confinament, aquest any hem hagut de traslladar els tallers de setmana santa a la xarxa. Es per això que us convidem a aprendre amb nosaltres durant els dies 9, 10, 11 i 13 de la propera setmana.
Si fas clic a sobre de les imatges dels tallers podràs entrar al nostre canal de youtube i demanar que t’avisi quan sigui el moment d’iniciar el taller (fent clic a subscribir-se).

TALLERS

Disseny de roba 3D amb Marvelous Designer

En aquest taller aprendràs a personalitzar els teus personatges amb el programa Marvelous Designer, on podràs vestir-los amb la moda que dissenyis tu mateix. Deixa volar la teva imaginació!

Horari: 9 d’abril a les 17:00h

Ocells voladors amb Unity 3D

Coneix les bases de programació de c# amb Unity3D mentres construeixes un videojoc semblant al conegut “Angry Birds”. Unity3D és un motor de jocs molt utilitzat actualment, s’utilitza per crear videojocs, on la programació i l’art es combinen.

Horari: 11 d’abril a les 12:00h i 13 d’abril a les 17:00h

Modelatge d'accessoris 3D amb MAYA per a personatges

Aprèn a modelar accessoris i armes per als teus personatges fent servir el software Maya

Horari: 10 d’abril a les 17:00h i  11 d’abril a les 17:00h

Videojocs de Realitat Virtual en Unity3D

En aquest taller aprendràs en què consisteix la Realitat Virtual i com funciona. T’ensenyarem a donar els primers passos per poder desenvolupar el teu propi videojoc en realitat virtual. Per fer-ho, en el taller crearem un videojoc des de zero per mostrar de manera pràctica els fonaments de la Realitat Virtual.