COL·LABORADORS

Aquest 2023 celebrem la novena edició de la Install Party i volem gaudir-la amb tu. Aquest any tornem a gaudir d’aquest intercanvi d’experiències respecte a la tecnologia. Es celebrará el 5 de maig i es duran a terme les següents activitats: concursos, exposicions, tallers i molt més! Vine a gaudir i aprendre a la install party 2023.

Concurs de TR Tecnològics

Com cada any, una de les activitats centrals de la InstallParty és l’exposició i concurs de treballs de recerca Tecnològics, on alumnes pre-universitaris exposaran els seus treballs de recerca de batxillerat, treballs tècnics de CFGM o CFGS i projectes de 4t d’ESO. Podreu trobar treballs d’electrònica, control, domòtica, programació, videojocs, audiovisuals, realitat virtual, realitat augmentada i molt més. Podràs inspirar-te i aprendre coses noves.

foto10

Si voleu participar al concurs, després de fer la inscripció heu d’enviar un correu a xnergic@tecnocampus.cat on indiqueu títol, nom i cognom, descripció, curs, centre educatiu, població. Una setmana abans rebràs un correu que t’informarà si el teu treball ha passat la primera fase de selecció i durant la tarda de 17:00 a 19:30 tindràs un stand per defensar la teva proposta.

Bases-concurs-InstallParty2023

Fireta Tecnològica

S’inicia la Install Party amb una mostra de projectes tecnològics que tindrà lloc de 10 a 12 del matí. S’hi exposaran projectes elaborats a l’aula amb alumnat de P3 a 4t d’ESO dels centres educatius de Mataró. Plantejaran la resposta a un repte: Com fer servir la tecnologia per resoldre alguna situació o problema de l’entorn? A la web de la Fireta Tecnològica trobareu més informació sobre el funcionament i la inscripció.

ROBOCAT

Com altres anys, l’associació del Racó dels robotaires celebrarem a Tecnocampus una de una de les 3 semifinals del campionat de robòtica de Catalunya. Així que els que vingueu per a Install Party de 15:00 a 19:30 podreu gaudir d’aquesta interessant competició. Els participants poden consultar les classificacions i els horaris de les partides a la web de Robocat.

(IMPORTANT: les inscripcions finalitzen el 12 de febrer – robocat.cat)

Final del torneig LOL

L’associació de eSports de Tecnocampus portarà a terme la final de la lliga de League of Legends amb la intenció de promoure els eSports al territori. Aquest torneig es porta a terme gracies a la col·laboració d’aquesta associació amb d’Ajuntament de Mataró.

Inscripcions al torneig aquí.

EXHIBICIONS I MARKETPLACE

A la zona de MarketPlace trobaràs una zona d’exposició amb diferents propostes que marquen tendència i podras visitar els sponsors que hi participen.

Si voleu formar part, poseu-vos en contacte amb nosaltres al mail xnergic@tecnocampus.cat

Tallers i xerrades

Intel·ligència Artificial i societat

 • Horari: 18:00 a 19:30
 • Format: Taula rodona
 • Lloc: Sala Laia

La intel·ligència artificial (IA) està tenint un impacte significatiu en la societat actual i s’espera que la seva influència s’ampliï en el futur proper canviant la forma en què les persones viuen i treballen. Encara que hi hagi molts beneficis, també hi ha preocupacions sobre l’impacte negatiu de la IA a la societat, i és important considerar curosament el seu desenvolupament i ús ètic.

La taula rodona comptarà amb professors experts en IA de TecnoCampus que exposaran la seva visió i respondran a les preguntes dels assistents: Dra. Virginia Espinosa, Dr. Josep Roure, Dr. Xavier Font, i amb la Dra. Elisa Sayrol moderant la taula.

 

 

Taller sobre Octave

 • Horari: 17:30 a 19:30
 • Format: Taller
 • Lloc: Sala Burriac

Octave és un programa gratuït i de codi obert que, en molts aspectes, emula el funcionament de programes com Matlab. És adient per a ser utilitzat en disciplines com les matemàtiques, la física i totes les altres disciplines científico-tècniques. Permet programar aplicacions pròpies (scripts i funcions), es poden fer sortides gràfiques, fàcilment,  dels resultats obtinguts. Es poden incorporar funcions fetes per altres usuaris d’Octave. Incorpora un simulador per diagrama de blocs. 

Taller de LoopStation para BeatBoxing

 • Horari: de 17:00 a 18:00
 • Format: Demostració
 • Lloc: Sala Laia

L’@Skelem campió de Beatbox espanyol en la modalitat LoopStation i alumne de TecnoCampus, ens oferirà un demostració sobre com funciona una loopStation.  Les loopstation son eines ideals per realitzar composicions musicals en viu, amb realtivament pocs recursos.

 

Tecnocampus motorsport

 • Horari: de 17:00 a 19:00
 • Format: Demostració
 • Lloc: Sala Foyer

L’equip d’estudiants de Tecnocampus que participa a la FormulaStudent mostrarà el desenvolupament del cotxe electric que està portant a terme i ens ensenyarà com funciona el simulador de F1 que estan fent servir.