COL·LABORADORS

Aquest 2023 celebrem la novena edició de la Install Party i volem gaudir-la amb tu. Aquest any tornem a gaudir d’aquest intercanvi d’experiències respecte a la tecnologia. Es celebrará el 5 de maig i es duran a terme les següents activitats: concursos, exposicions, tallers i molt més! Vine a gaudir i aprendre a la install party 2023.

Concurs de TR Tecnològics

Com cada any, una de les activitats centrals de la InstallParty és l’exposició i concurs de treballs de recerca Tecnològics, on alumnes pre-universitaris exposaran els seus treballs de recerca de batxillerat, treballs tècnics de CFGM o CFGS i projectes de 4t d’ESO. Podreu trobar treballs d’electrònica, control, domòtica, programació, videojocs, audiovisuals, realitat virtual, realitat augmentada i molt més. Podràs inspirar-te i aprendre coses noves.

foto10

Si voleu participar al concurs, després de fer la inscripció heu d’enviar un correu a xnergic@tecnocampus.cat on indiqueu títol, nom i cognom, descripció, curs, centre educatiu, població. Una setmana abans rebràs un correu que t’informarà si el teu treball ha passat la primera fase de selecció i durant la tarda de 17:00 a 19:30 tindràs un stand per defensar la teva proposta.

Bases del Concurs

Fireta Tecnològica

S’inicia la Install Party amb una mostra de projectes tecnològics que tindrà lloc de 10 a 12 del matí. S’hi exposaran projectes elaborats a l’aula amb alumnat de P3 a 4t d’ESO dels centres educatius de Mataró. Plantejaran la resposta a un repte: Com fer servir la tecnologia per resoldre alguna situació o problema de l’entorn? A la web de la Fireta Tecnològica trobareu més informació sobre el funcionament i la inscripció.

ROBOCAT

Com altres anys, l’associació del Racó dels robotaires celebrarem a Tecnocampus una de una de les 3 semifinals del campionat de robòtica de Catalunya. Així que els que vingueu per a Install Party de (Desconec el horari) podreu gaudir d’aquesta interessant competició. Els participants poden consultar les classificacions i els horaris de les partides a la web de Robocat.

(IMPORTANT: les inscripcions finalitzen el 12 de febrer – robocat.cat)

torneig e-sports

Aquest any l’associació de eSports del Tecnocampus organitza un torneig de eSports , que podrem concretar les properes setmanes.

EXHIBICIONS I MARKETPLACE

A la zona de MarketPlace trobaràs una zona d’exposició amb diferents propostes que marquen tendència i podras visitar els sponsors que hi participen.

Si voleu formar part, poseu-vos en contacte amb nosaltres al mail xnergic@tecnocampus.cat

Tallers

Taller de lightpainting

  • Horari: 18:00 a 19:30
  • Format: Taller

Vols fer fotografies artístiques a través de l’ús de colors i llums? En aquest taller descobriràs com fent  ús de diferents tècniques de fotografia pots obtenir unes fotografies artístiques plenes de llums i color!. Important fer inscripció prèvia.

Programació de bots amb Discord

  • Horari: de 16:30 a 18:00
  • Format: Demostració

Aprèn a desenvolupar el teu bot per al teu propi servidor de Discord amb Python, un dels llenguatges de programació més flexibles i presents en la tecnologia d’avui en dia del món. 

Xerrades

...

    ...