Descripció

Aquest 2021 celebrem la setena edició de la Install Party i volem compartir-la amb tu. Aquest any degut al COVID19 haurà de ser un esdeveniment una mica diferent, però aquest handicap no ha d’impedir que puguem gaudir d’aquest moment de intercanvi d’experiències vers la tecnologia. Es per això que es planteja un esdeveniment totalment online.

Durant el divendres 16 d’abril es duran a terme un seguit d’activitats per gaudir de la tecnologia: tallers, taules rodones, concursos, exposicions i més sorpreses. Vine a gaudir i comprendre la tecnologia amb nosaltres. Donat que l’esdeveniment sera online es important que realitzis la inscripció amb temps.

No t’ho pensis més.

Si t’interessa la tecnologia, els videojocs, la gamificació, el prototipatge, … No et pots perdre la Install Party del TecnoCampus

FIRETA TECNOLÒGICA

Dia: 16 d’abril de 2021   |   Horari: de 9 a 12.30h

Adreçada a: Grups d’alumnes de Infantil, primària i ESO de centres educatius de Mataró.

Inscripció: Per inscriure’s, cal que el docent responsable ompli el formulari de la modalitat o les modalitats triades (només funciona amb correu xtec). Per a consultes, ens podeu escriure un correu a crp-mataro@xtec.cat.

Opcions de participació:

  • Mostra de projectes: Si voleu podeu presentar (a través d’un vídeo) experiències o treballs fets des de l’aula amb tecnologia (robòtica, programació, fabricació digital…). El vídeo haurà d’incloure tres preguntes a respondre a partir del que presenteu (com a guia de treball per als grups que el vegin). FORMULARI DE PARTICIPACIÓ MOSTRA (omplir-ne un per cada proposta, fins el 9 d’abril)

  • Resolució de reptes: Proposta d’un repte i resolució del repte proposat per un altre grup. FORMULARI DE PARTICIPACIÓ REPTES (omplir-ne un per cada repte, fins el 9 d’abril)

  • Visita dels projectes: Visionat dels vídeos amb les propostes dels centres que les mostren, amb la possibilitat de treballar a classe a partir de les preguntes que s’hi plantegen. FORMULARI DE PARTICIPACIÓ VISITANTS (omplir-ne un per centre, fins el 9 d’abril)

  • Enregistrament de la cançó: Si ets docent d’algun centre educatiu de Mataró i vols participar a l’enregistrament de la cançó, envia’ns un correu (crp-mataro@xtec.cat) amb les teves dades i posa com a assumpte “Participació a la cançó de la Fireta Tecnològica”.

Si tens cap dubte, ens pots escriure a crp-mataro@xtec.cat


Escola GEM

Ins. Esc. Angela Bransuela

Escola Maria Mercè Marçal

Institut Les Cinc Sénies

Institut Les Cinc Sénies

Escola Rocafonda
JamBoard de la Sessió

Exposició de treballs tecnològics

Com tots els anys podreu visitar l’exposició de treballs STEAM, on alumnes pre-universitaris exposaran els seus treballs de recerca de batxillerat, treballs tècnics de CFGM o CFGS i projectes de 4t d’ESO. Aquí podreu trobar treballs d’electrònica, control, domòtica, programació, videojocs, audiovisuals, realitat virtual, realitat augmentada i molt més. Podràs trobar inspiració i aprendre coses noves. No obstant aquest any aquesta visita serà virtual mitjançant un recull de vídeos dels diferents projectes que us enviarem 24 hores abans de la mostra.

foto10

install-party-2019_46879279255_o-min

El jurat de la Universitat valorarà als participants i atorgarà premis als treballs més ben valorats. Durant la cerimònia els assistents també podran participar valorant els projectes per atorgar el premi del públic.

Si voleu participar al concurs despres d’inscriure-us heu d’enviar un correu a xnergic@tecnocampus.cat on indiqueu títol, nom i cognom, descripció, curs, centre educatiu, població i adjunta un enllaç al vídeo on expliqueu el projecte.

Horari:  de 16:30 a 20:00

Bases del concurs:  Bases-concurs-InstallParty2021-b

Video del treball guanyador: https://www.youtube.com/watch?v=jHPYfgueiII 

Demostracions, xerrades, tallers 

Com funcionen els Cheat engines?

Horari: 16:00 a 17:00

Format: Demostració

De la mà de Jordi veurem com funcionen internament els cheat engines i que es el que realment passa al nostre PC quan els fem servir.

 

Disseny d'avatars per a Zoom

Horari: 17:00 a 18:00

Format: Demostració

Dissenyar un avatar virtual pot ser una opció molt interessant per a les teves sessions online via zoom. A aquesta demo en Gerard us mostrarà com dissenyar un avatar digital i com fer que es sincronitzi amb els nostres moviments facials.

Hackejant la SNES

Horari: 18:00 a 19:00

Format: Demostració

Durant aquesta sessió l’Arnau “destriparà” una SNES i ens mostrarà com funciona per dins aquesta màquina que tantes hores de diversió ha proporcionat a molts.

Projecte MotoStudent

Horari: 19:00 a 20:00

Format: Demostració

El projecte motoStudent es un projecte d’un grup d’alumnes d’enginyeria de Tecnocampus UPF que consisteix en….

 

Sessió ludico-pedagógica per a docents

Duració: de 17:30 a 20:30

Durant aquesta sessió “ludico-pedagógica” aprendrem com funciona la metodologia design thinking i treballarem per dissenyar accions ludico-didàctiques al voltant de la “tecnologia per a la vida”.

Col·laboradors

A la zona de MarketPlace trobaràs una zona d’exposició amb diferents propostes que marquen tendència i podras visitar els sponsors que hi participen.

Si voleu formar part, poseu-vos en contacte amb nosaltres al mail xnergic@tecnocampus.cat

logo-CRP-oficial-color