EL 6 de desembre treiem el MOOC de fabricació digital a les aules en el qual volem animar-vos i orientar-vos per crear un laboratori de fabricació digital als instituts de secundària.

Aquest curs ofereix una visió tecnològica molt similar a la que ofereixen els fablabs; l’aprenentatge compartint, la cultura open source o el learning by doing amb la intenció d’ incentivar als participants a treballar amb la tecnologia de forma oberta i col·laborativa.

En el curs es tractaran temes d’arduino, tall laser,escàner 3D, impressores 3D, eines low cost i fresadores de circuit, amb una  durada aproximada de 40h de treball dividides en 8 setmanes.

Us animem a entrar i fer un cop d’ull Aquí

No us deixarà indiferents!

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n; n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '992711090781212'); fbq('track', 'PageView'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-36480898-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');